T +32 (0)11 52 68 27 |
E vandenbriele / vandenbriele, be
FR EN

Historiek

In 1982 werd Van Den Briele overgenomen en opgenomen in de Democo Group uit Hasselt. Een overname die volledig past binnen de filosofie van algemeen aannemer Democo om een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te bieden aan haar klanten.

Als volledig zelfstandige entiteit groeide Van Den Briele uit tot een specialist in industriële installaties en openbare werken en breidde haar werkgebied uit van HVAC, sanitair, sprinklers tot piping, zowel voor de private en publieke sector als voor particulieren.

De geleverde kwaliteit en stiptheid van uitvoering hebben ervoor gezorgd dat Van Den Briele een stevige reputatie heeft opgebouwd. Het aantal klanten groeide gestaag waardoor in talrijke sectoren mooie referenties kunnen voorgelegd worden.

Een goede opleiding van onze werknemers en een klantgerichte instelling zorgen ervoor dat wij kwaliteitsproducten kunnen afleveren. Met een ISO 9001 (kwaliteit) en een VCA (veiligheid)-certificering en erkenningen in de klasse 7 voor HVAC en klasse 6 voor SANITAIR garandeert Van Den Briele een hoogwaardige en degelijke uitvoering van haar projecten.

Goede kwaliteit en service levert voor u en ons het hoogste rendement.